Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Март » 28

Монографію присвячено дослідженню інновацій у соціально-економічному розвитку підприємств регіону. Підкреслюється необхідність активізації інноваційної діяльності підприємств на основі управління знаннями, підвищення готовності персоналу до інновацій та лояльності усіх зацікавлених осіб.

Авторами запропоновано концептуальні засади моніторингу і стимулювання соціально-економічного розвитку підприємств регіону, які містять у собі понятійний апарат, принципи моніторингу та обґрунтовують комплексний показник соціально-економічного розвитку, що дозволяє забезпечити об’єктивне оцінювання рівня соціально-економічного розвитку як підприємств, так і регіону, виявити передумови стимулювання, причини змін, розробити рекомендації на перспективу з урахуванням інтересів регіону та підприємств, розташованих на його території.

Монографія буде корисною як для науковців і фахівців, так і для здобувачів і аспірантів, які досліджують проблеми підвищення інноваційної активності та соціально-економічного розвитку підприємств і регіонів на основі узгодження інтересів усіх сторін. 

 

ЯКЩО ВИ БАЖАЄТЕ ОТРИМАТИ ЕКЗЕМПЛЯР МОНОГРАФІЇ, ЗВЕРТАЙТЕСЯ  ЗА АДРЕСОЮ aspirantura_lg@i.ua

Просмотров: 1388 | Добавил: Aspelena | Дата: 28.03.2013 | Комментарии (0)